Podiumsdiskussion „Was bedeutet der Brexit für die Finanzwirtschaft?“

Der Bundesverband deutscher Banken und das Institut der deutschen Wirtschaft Köln veranstalten gemeinsam eine Podiumsdiskussion: „Was bedeutet der Brexit für die Finanzwirtschaft?“, Montag, 5. September 2016, um 18:00 Uhr.

The Association of German Banks and the Cologne Institute for Economic Research hold a panel discussion “Brexit and its consequences for the financial sector” on Monday, 5 September 2016, at 18h00.

Programme

18.30 Uhr - Begrüßung/Welcome Dr. Michael Kemmer, General Manager of the Association of German Banks

18.35 Uhr - Einführung/Keynote Prof. Dr. Michael Hüther, Director of the Cologne Institute for Economic Research

18.45 Uhr - Podiumsdiskussion/Panel discussion:

19.30 Uhr - Diskussion offen für das Publikum/Discussion opened up to the audience

Moderation/moderated by Jörg Münchenberg, Brussels Correspondent, Deutschlandradio.

Die Podiumsdiskussion wird auf Englisch geführt.

The panel discussion will be held in English.

5 September 2016, 18:00 till 21:00
Conference Centre of the European Banking Federation (EBF)
Avenue des Arts 56, 1000 Brussels